PS Digit logo
www.psdigit.com 
PS Digit Musikk Data Tall

Info om PS Digit

Velkommen!


PS Digit er et norsk enkeltmannsforetak etablert 1999 av Petrus Bojanowski, lokalisert i Grimstad.


Musikk


Hovedaktiviteten til PS Digit er musikk.


Musiker

Erfaringer og prosjekter innbefatter bl.a. oppdrag som

:: MIDI-programmering
:: komponist
:: produsent
:: arrangør
:: musiker

Bl.a. diverse band-sammensetninger, både som bassist, gitarist og trommeslager. Mange jule- og påskespill samt konfirmasjoner, i tillegg til fremførelser av egenkomponerte klassiske gitarkomposisjoner spilt ved bryllup, jubileer og diverse annet.

Som bassist og korist i Grimstad Kammerkor, på 1980-tallet, ble det mange konserter, radio- og TV-opptak på NRK og plateinnspilling.

Rundt overgangen mellom 1980- og 1990-tallet ble min 7-strenget Ibanez el-gitar flittig brukt i bandet Men On Mission og ungdomskoret & Cor. Den gang skulle det helst være en gitar-solo på alle sanger. De fleste kirker hadde da et Gospelkor, mens Grimstad Misjonskirke hadde et rockeband med kor.

Albumutgivelse med visesangeren Einar Teigen, både som plateprodusent, musikkarrangør og studiomusiker. Ingen Vet Hvor Haren Hopper, utgitt 2001.

Det var også en glede å få være med å spille bass på EP-utgivelsen til Marte Haugen i 2009. Her i litt mer jazz-preget stil.

Ble med en som skulle spille gitar på eksamen, og trengte bassist. Vi fremførte progmetal, Dream Theater med låten Hell's Kitchen. Veldig gøy med en slik utfordring, med skiftende takt-arter, masse energi og høyt tempo.

Er aktiv i Grimstad Misjonskirke som bassist i lovsangsband. Har der deltatt i mange band-sammensetninger og lovsangsteam, også på TouchPoint.

Trenger du en bassist på et prosjekt, er det bare å ta kontakt. Jeg har en 6-strenget el-bass, og er ikke redd for å bruke den.


Musikkanmelder

Plateanmeldelser for de skandinaviske magasinene ProgNetik (nr. 5-6, 1995) og Tarkus (nr. 1-21. 1996-2002) var i hovedsak omtaler av album innen symfonisk og progressiv rock (også bare kalt progrock). Jazz-rock og fusion samt folk-rock ble også omtalt i magasinene.

Dette skapte raskt et behov for å etablere en nettbasert diskografi-liste. Altså en liste over artisters og bands albumutgivelser i ordnet rekkefølge. Diskografiene har også linker til artistenes hjemmesider.


Kurs


PS Digit tilbyr musikk-kurs for lokalbefolkningen på Sørlandet, bl.a. gitarundervisning som timelærer ved Bibelskolen i Grimstad.


Gitarundervisning

Gitarundervisningen har basis i klassisk gitarspill, dvs.

:: spille etter noter
:: musikkteori
:: fingerspill
:: osv.

Kurset tar naturligvis også for seg generell spilling på gitar, og inkluderer bl.a.

:: akkordteori
:: besifring
:: improvisasjon
:: skalaer

PS Digit har også holdt kurs i bass-gitar og trommer.


Bandinstruktør

Som bandinstruktør på et prosjekt ved Eide Kulturforum (2002 - 2003), ble unge musikere kurset i

:: samspill og fremførelse (musikk-praksis)
:: komponering og arrangering (teori)
:: samarbeid (den psykologiske siden)

Musikklærer

Vikarlærer i musikkteori har også vært et interessant og hyggelig oppdrag, utført høsten 2003 ved Bibelskolen i Grimstad.


WEB Master


Petrus Bojanowski har vært ansvarlig WEB-Master og redaktør for flere nettsteder. De fleste er nå overtatt av andre, eller opphørt.

Det musikkrelaterte nettstedet www.musikkordboken.no, er et stort gratis oppslagsverk om musikk.

All design og layout er håndkodet, HTML 4 og tilhørende CSS. Hvis du mestrer HTML 5 og nyere CSS, og har lyst til å hjelpe til med å oppgradere til responsiv design, så ta kontakt!

Copyright 2001-2020. WEB Master and Design by Petrus Bojanowski.
e-mail: Foretaks nr: 981 150 872
All Rights Reserved.